16/9/07

Sambé do Timbalé a Verdú


SAMBÉ DO TIMBALÉ AL BACUS de VERDÚ

Qui són? D’on venen? I, que toquen??

Sambé do Timbalé es una formació de percussió afro-brasilenya van néixer l’hivern de 1999 al barri marítim de la Barceloneta, a la ciutat de BARCELONA. És un projecte viu, dinàmic i festiu és la base per generar un espectacle en el qual el ritme, el ball i la FESTA són els principals ingredients.

La formació la formen 17 músics vinguts de diversos llocs: Catalunya, País Vasc, Colombia, Argentina, Cuba, EU, Uruguay...i amb llarga trajectoria professional.

L’estil del grup va més enllà de la clàssica batucada brasilenya. El Sambé do Timbalé incorpora ritmes funkies, reggae, africans, techno-house, música tradiconal catalana,etcètera que donen identitat al grup.

Han recorregut Catalunya i part de l’estat espanyol i llocs ven coneguts com tots aquests: Juneda, Tremp, Mora d'Ebre, Mataró, Ripoll, Bellpuig, VERDÚ, Alfarràs, Torregrossa, Cardona, Sabadell, Martorell; i ciutats com : LLeida, Barcelona,Tarragona, Girona, Santander, Logroño, Zaragoza, Castellón, Torrelavega. I llocs com: la Sala Razmatazz, Sala La Paloma , Discoteca Musicland, Palau Sant Jordi, Estadi Olímpic Lluís Companys, Festa 20 anys tv3, Palau Blaugrana, Discoteca EiBiCi, Cursa de Bombers de Barcelona, Finnos Reggae, Auditori, TNC...
Si els vols conéixer una mica més visital's a:
I recorda aquest proper 6 d’octubre els tindrem de nou a Verdú!!


Sambé do Timbalé va venir per primer cop a Verdú al Bacus '05 i després de dos anys tornen amb moltes ganes i com curiositat dir que grabaran a Verdú.


No t'ho perdis!